OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

UNIKNEŠ VČAS? STANEŠ SE "MISTREM ÚNIKU"? ODHALÍŠ "TAJEMSTVÍ SOUSEDOVA SKLEPA"?

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

  1. Zaškrtnutím políčka souhlasu a vytvořením rezervace/objednávky dárkového poukazu uděluji tímto souhlas společnosti Adéla Hegerová, se sídlem Jarní 1387/13, 735 64, Havířov – Prostřední Suchá, IČ: 05871310, zapsané v Živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, shromažďovala, uchovávala a zpracovávala, tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení,
  • přezdívka,
  • adresa,
  • e-mail,
  • telefonní číslo.
  1. Jméno, příjmení, přezdívka, adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za těmito účely:
    1. Pro uzavření objednávky,
    2. Pro realizaci zakázky,
    3. Pro zasílání upozornění a oznámení týkající se obchodního případu,
    4. Pro zasílání marketingových oznámení správce.

Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu nezbytně nutnou, maximálně však 10 let.

  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu mistruniku@gmail.com nebo dopisu na kontaktní údaje Schweitzerova 44, Olomouc, 779 00. Vždy ovšem dojde k přezkoumání odvolání souhlasu pro každý účel, neboť pro plnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje, právo odvolání nemám.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem manuálně v elektronické podobě prostřednictvím počítačů a počítačových programů a v písemné podobě.
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • vznést námitku proti zpracování,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  1. Jako Subjekt údajů prohlašuji, že jsem si vědom/a všech svých práv dle zákona o ochraně osobních údajů a práv podle GDPR.
  1. Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.
  1. Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu a zpracovávat je bude pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny.
 

Zásady používání cookies

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje shromažďujeme jen za předpokladu, že nám je poskytnete dobrovolně a z vlastní vůle, například při objednání dárkového poukazu, nebo při rezervaci naší služby (únikové hry). Vaše osobní údaje mohou být v omezeném rozsahu zpracovávány při návštěvě našich webových stránek prostřednictvím cookies, Vaše osobní data zpracováváme v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Cookies

Procházením našich webových stránek souhlasíte s užitím souborů cookies. Cookies používáme k optimalizaci našich webových stránek a za účelem relevantní reklamy. Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají do vašeho počítače, tabletu nebo mobilního telefonu při návštěvě webových stránek a zaznamenávají údaje o vašem zařízení a o interakci s našimi webovými stránkami. Cookies lze kdykoliv v internetovém prohlížeči deaktivovat (po deaktivaci však některé služby a funkce webových stránek nemusí fungovat správně), nebo je můžete kdykoliv z vašeho zařízení smazat. Díky cookies zjišťujeme, zda jste již na naší webové stránce z daného zařízení někdy byli a zaznamenávají data, jako jsou například datum a délka vaší návštěvy jednotlivých stránek.

Google Analytics

Pro náš web využíváme Google Analytics (nástroj od společnosti Google, který umožňuje vlastníkovi webových stránek získávat statistická data o uživatelích svého webu). Tento nástroj „Google Analytics“ rovněž používá cookies. Informace vygenerované souborem cookies o užívání naší stránky – včetně vaší IP adresy, jsou přeneseny společnosti Google a uloženy na serverech v USA. Google používá tyto informace pro vyhodnocování užívání našich webových stránek. Na základě vyhodnocení získáváme informace a statistiky návštěvnosti a chování na webu pro účely marketingu a remarketingu. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Všechna takto získaná data jsou zpracována anonymně. Anonymita je zaručena tím, že Google nespojuje Vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Do Googlu nejsou odeslána žádná citlivá data, jako například, e-mail, jméno, telefonní číslo apod.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše webové stránky mohou odkazovat na webové stránky jiného provozovatele webu a služeb. Jejichž obsah a provozování nemůžeme ovlivnit. Za zabezpečení ochrany osobních údajů, nebo obsah těchto stránek neneseme zodpovědnost. Při návštěvě těchto stránek nese veškerou zodpovědnost za ochranu osobních údajů jejich provozovatel.

 

SOUBORY KE STAŽENÍ:

Souhlas s poskytnutím osobních údajů – Mistr úniku 

Informace o zpracování osobních údajů – Mistr úniku

Informace pro subjekty osobních údajů – Mistr úniku

 

 

 

 

Veškerý obsah tohoto webu (text, obrázky, dokumenty aj.), podléhá autorským právům. 

Kopírování, či zneužití jakéhokoliv obsahu k vlastním účelům, či dalšímu zpracování, je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.